SITAS TRÆPLANTESKOLE

Om ARS - Japan

SITAS - ARS
SITAS er importør af det anerkendte japanske mærke ARS. Beskæreredskaberne bliver brugt af professionelle og private som ønsker kvalitet. ARS kan købes hos vores forhandlere, se forhandlerlisten. Beskæreredskaberne kan også købes hos SITAS af private kunder. SITAS sælger ikke online.

ARS Corporation - Japan
Folkene bag ARS Corporation stammer fra et stolt og grundigt folkefærd. De har i generationer udviklet knive og sværd og ikke mindst beskæringsredskaber til de japanske haver. Intet overlades til tilfældighederne og alt er gennemtænkt til mindste detalje.
Siden 1876 har ARS udviklet beskæreredskaber med en filosofi om at stål, slibning og design forenes og gør beskæringsarbejdet så effektivt, praktisk og ergonomisk som muligt.        

ARS Corporation kontrollerer deres redskaber på mange måder, så de lever op til deres høje standarder. Bl.a. sikrer de en ensartet kvalitet ved at computeranalysere stålet og slibningen. Desuden tester og udvikler de redskaberne i samråd med lokale træfolk og importører verden over. For at sikre højeste kvalitet, bliver redskaberne manuelt kontrolleret inden afsendelse, se deres hjemmeside www.ars-edge.co.jp/world  

 

 

 


Tilbage

 

 


 
                                          SITAS ApS      CVR 50751015      Skovvej 56     2750 Ballerup      Tlf. 44 65 05 65     trees@sitas.dk