Sitas - Scandinavian Instant Trees A/S > SITAS - Scandinavian Instant Trees A/S, siden 1966
Varekurv

Her kan du betale med Dankort

Om ARS - Japan

SITAS - ARS
SITAS er importør af det anerkendte japanske mærke ARS
Beskæreredskaberne bliver brugt af professionelle og private som ønsker kvalitet. ARS kan købes på SITAS adresse af private købere. Professionelle kan købe ARS hos en af vores forhandlere se forhandlerlisten.

ARS Corporation - Japan
Folkene bag ARS Corporation stammer fra et stolt og grundigt folkefærd. De har i generationer udviklet knive og sværd og ikke mindst beskæringsredskaber til de japanske haver. Intet overlades til tilfældighederne og alt er gennemtænkt til mindste detalje.
Siden 1876 har ARS udviklet beskæreredskaber med en filosofi om at stål, slibning og design forenes og gør beskæringsarbejdet så effektivt, praktisk og ergonomisk som muligt.        

ARS Corporation kontrollerer deres redskaber på mange måder, så de lever op til deres høje standarder. Bl.a. sikrer de en ensartet kvalitet ved at computeranalysere stålet og slibningen. Desuden tester og udvikler de redskaberne i samråd med lokale træfolk og importører verden over. For at sikre højeste kvalitet, bliver redskaberne manuelt kontrolleret inden afsendelse, se deres hjemmeside www.ars-edge.co.jp/world  


Tilbage

 

 


 
 
                                                          SITAS        CVR 50751015        Skovvej 56        2750 Ballerup        Tlf. 44 65 05 65          trees@sitas.dk