> SITAS - Scandinavian Instant Trees A/S, siden 1966

 

Persondatapolitik

Oplysninger om persondata til kunder.

Ved handel hos SITAS indsamler SITAS kun de personoplysninger, som er nødvendige i forbindelse med handlen. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, telefon og email, som vi indsamler ved tilbud og ordregivelse.

Disse oplysninger bruges til at identificere dig som kunde, samt levere de services, du har købt af SITAS. Oplysningerne, som vi indsamler i forbindelse med opfyldelsen af aftalen, bliver opbevaret sikkert og fortroligt i vores IT-system og i nogle tilfælde i et fysisk register. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende, for at afgøre om vores behandling håndteres forsvarligt og under hensyntagen til dine rettigheder som kunde.

Vi gemmer dine personoplysninger i tilfælde af, at du en dag har lyst til at handle hos os igen og i tilfælde hvor SITAS yder vækstgaranti. På den måde kan vi nemt og hurtigt finde tilbage til forrige handel og se hvilke planter du tidligere har bestilt og evt. har garanti på. 

Derudover opbevares oplysningerne så længe, som det er tilladt i henhold til lovgivningen. Når vi ikke længere har et sagligt formål med at opbevare dem, sletter vi oplysningerne.

Vi videregiver ikke kunders persondata til nogen, med undtagelse af de evt. involverede parter i tilbudsgivningen såsom anlægsgartner og træfælder. Anden videregivelse tillades kun, såfremt gældende lovgivning undtagelsesvis tillader videregivelse af personoplysninger.

Når du handler hos SITAS, har du altid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har på dig. Du kan til hver en tid kræve, at vi ændrer eller sletter oplysningerne. Du kan rette henvendelse til direktør Mimi Hvass på email: mimi@sitas.dk.

Hvis du ønsker at klage over SITAS behandling af personoplysninger kan dette ske til Datatilsynet:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 Kbh. K
33193200
dt@datatilsynet.dk

SITAS bruger ikke nyhedsbreve, cookies og har ej en webshop.



 
                                                          SITAS        CVR 50751015        Skovvej 56        2750 Ballerup        Tlf. 44 65 05 65          trees@sitas.dk