SITAS - Scandinavian Instant Trees A/S, siden 1966

 

 

Åbningstider.  Besøg SITAS og udvælg dine træer og buske.
For bedre at kunne danne sig et indtryk af planterne, er det en god idé at komme forbi for at se dem. Besøg SITAS og lad dig inspirere. Planterne kan reserveres i 7 dage eller tages med hjem med det samme (depottræer

 

 

Åbningstider d. 1/9-19/11:

Mandag-onsdag                            08.30-17.30
Torsdag-fredag 08.30-16.30
Lørdag 10.00-14.00

 

Lørdage kan være travle så for at sikre dig rådgivning, er det bedst at aftale en tid uden for åbningstid. Ring og aftal tid på 44 65 05 65 eller send en mail på trees@sitas.dk, tak.

 

Uden for åbningstid er du også velkommen til at gå en tur på egen hånd. I en trækasse som hænger på husgavlen ved p-plads, kan du evt. tage et SITAS katalog, et farvet bånd og en tusch. Hvis du finder et træ du ønsker at bestille, eller høre mere om, så bind et stykke af det farvede bånd omkring stammen og skriv dit navn på. Send efterfølgende en mail til trees@sitas.dk, eller ring til os, så vi kan svare dig.  

Træerne kan afhentes eller leveres. SITAS kan også tilbyde plantning eller plantning inkl. 3 års garanti. 

Læs mere om købsproces.


Husk gummistøvler,- der kan være mudret.

 


 

Lav en aftale.

For at være sikker på rådgivning skal der laves en aftale. Det er bedst at komme en hverdag,- lørdage og helligdage kan være meget travle. 
Tag evt. foto og tegninger med af haven så vi kan rådgive ud fra dem.

Hvis man ved hvilket træ eller busk man vil have kan man komme uanmeldt. Vi viser gerne frem. 

I vores trædepot står et bredt udvalg af træer og buske som kan afhentes med det samme. Træer og buske fra marken skal reserveres til en aftalt afhentningsdag.


 

Besøg uden for åbningstid.

Uden for åbningstid er du velkommen til at gå en tur i planteskolen på egen hånd. I en trækasse som hænger på husgavlen ved p-plads kan du evt. tage et SITAS katalog, et farvet bånd og en tusch.

Hvis du finder et træ du ønsker at bestille eller høre mere om så bind et stykke af det farvede bånd omkring stammen og skriv dit navn på. 

Send efterfølgende en mail til trees@sitas.dk
 så vi kan svare dig. 

 
                                          SITAS      CVR 50751015      Skovvej 56     2750 Ballerup      Tlf. 44 65 05 65     trees@sitas.dk