SITAS TRÆPLANTESKOLE


Træplantning

 

Hvis kunden ikke har mulighed for selv at plante de udvalgte træer/buske giver SITAS gerne et uforpligtende tilbud på dette. Vores professionelle gartnere har mange års erfaring og udfører opgaven efter fagets normer om kvalitetsarbejde og grundigt håndværk. SITAS er medlem af Danske Anlægsgartnere, som er anlægsgartnernes brancheforening. For kunden betyder det, at SITAS er medlem af en garantifond, og et ankenævn hvad angår selve plantearbejdet. Læs mere herom på www.dag.dk.

Ud fra kundens beskrivelse af plantested herunder lokalitet, tilkørselsforhold, jordforhold m.v. kan vi lave et tilbud med det samme ved besøget på SITAS. Hvis planteforholdene er vanskelige eller planten er så stor at den kun kan transporteres maskinelt, skal plantestedet beses og tilbud tilsendes efterfølgende.

Hvis SITAS udfører plantningen kan der tilkøbes 3 års garanti hvis planteforholdene er egnede. Vi tilbyder garanti i haver, parker, anlæg som ligger på Sjælland og hvor der er opsyn med planterne året rundt - sommerhusgrunde er derfor undtaget.   

Se garantibetingelser her.

Hvis kunden selv ønsker at plante ydes der ikke garanti. Da indgår handlen som en almindelig plantehandel under købelovens bestemmelser. Vi anbefaler kunden at følge vores plantetips, se side....   

                         

                            

 


 

Udskriv

Udskriv side

 

 
                                          SITAS ApS      CVR 50751015      Skovvej 56     2750 Ballerup      Tlf. 44 65 05 65     trees@sitas.dk