SITAS TRÆPLANTESKOLE

Købsproces

Besøg SITAS og bliv rådgivet til det rette trævalg. Tag evt. foto og tegninger med af haven, så vi kan rådgive ud fra dem.  Det er relevant at vide hvad ønsket er med træet,- om det skal være til afskærmning, til pryd eller leg. Der rådgives bl.a. om træers tæthed, totalhøjde, blomstring, høstfarve samt placering, vækstforhold og vedligeholdelse. 

Er der stadig tvivl om, hvilke træer der er velegnede, hvor mange og hvordan de skal placeres hjemme i haven, er det muligt, at få besøg i haven, hvor vi rådgiver til trævalg.

Når vi er begyndt at få en idé om hvilke træer der er velegnet, går vi en tur ud på marken eller depotpladsen. Her er det muligt, at se træerne i forskellige størrelser og former. Træer arter sig forskelligt, så vi anbefaler at kunden selv udvælger i samråd med SITAS.

Træerne reserveres hvorefter afhentnings-, leverings- eller plantningsdato aftales. Der er 1 uges fortrydelsesret på reservationen. 

Ved afhentning af træer anbefaler vi at følge ekspedition af træer samt plantetipsHvis kunden selv ønsker at plante ydes der ikke garanti. Da indgår handlen som en almindelig plantehandel under købelovens bestemmelser.          

Hvis SITAS skal plante træerne undersøger vi vækstforholdene og vurderer tilkørselsmulighederne. Ud fra disse betragtninger udarbejdes et tilbud, hvor vi kan tilbyde 3 års garanti...læs mere.

 


 
                                          SITAS ApS      CVR 50751015      Skovvej 56     2750 Ballerup      Tlf. 44 65 05 65     trees@sitas.dk