SITAS TRÆPLANTESKOLE

 

Købsproces

Besøg SITAS og bliv rådgivet til det rette trævalg. Tag evt. foto og tegninger med af haven, så vi kan rådgive ud fra dem.  Det er relevant at vide hvad ønsket er med træet,- om det skal være til afskærmning, til pryd eller leg. Der rådgives bl.a. om træers tæthed, totalhøjde, blomstring, høstfarve samt placering, vækstforhold og vedligeholdelse. 

Når vi er begyndt at få en idé om hvilke træer der er velegnet, går vi en tur ud på marken eller depotpladsen. Her er det muligt at se træerne i forskellige størrelser og former. Træer arter sig forskelligt, så vi anbefaler at kunden selv udvælger i samråd med SITAS.

Er der stadig tvivl om, hvilke træer der er velegnede, hvor mange og hvordan de skal placeres hjemme i haven, er det muligt at få besøg i haven, hvor vi rådgiver til trævalg. Ring for pris på rådgivningsbesøg.

Træet reserveres hvorefter afhentnings-, leverings- eller plantningsdato aftales. Der er 1 uges fortrydelsesret på reservationen. Tag evt. fotos af det reserverede træ og tænk over det i løbet af ugen.

Hvis du ønsker at afhente anbefaler vi at følge vores plantetipshvor du kan se hvordan træet bedst transporteres, aflæsses, håndteres til plantested og plantes. Ved afhentning overgår ansvaret for træet til kunden så snart træet er afhentet, idet håndtering, vækstforhold, klima, pasning samt force majeure har betydning for trivsel og vækst.

Hvis du ønsker at SITAS leverer, anbefaler vi at du følger vores plantetips hvor du kan se hvordan træet bedst håndteres til plantested og plantes. Ved levering overgår ansvaret for træet til kunden senest dagen efter leveringen, idet håndtering, vækstforhold, klima, pasning samt force majeure har betydning for trivsel og vækst.

Hvis kunden ønsker at SITAS skal plantundersøger vi vækstforholdene og vurderer tilkørselsmulighederne. Ud fra disse betragtninger udarbejdes et tilbud, hvor der kan tilkøbes 3 års garanti...læs mere.

Se vores handelsbetingelser.

                                          SITAS ApS      CVR 50751015      Skovvej 56     2750 Ballerup      Tlf. 44 65 05 65     trees@sitas.dk