Sitas - Scandinavian Instant Trees A/S > SITAS - Scandinavian Instant Trees A/S, siden 1966

 

Aktuel info


SITAS HOLDER FERIELUKKET D. 22/12-3/1.

-VI ØNSKER ALLE EN GLÆDELIG JUL, SAMT ET GODT NYTÅR!

Nu er plantesæsonen i fuld gang. Vi har gravet mange træer og buske op, som er klar til ekspedition. De står oven på jorden (som store 'urtepotter') og kan sælges hele året. Træer fra marken kan reserveres og graves op efter løvfald fra oktober og indtil løvspring i maj 2018. Vi er kun afbrudt af ugunstige vejrforhold,- nattefrost er ubetydelig. 

For bedre at kunne danne sig et indtryk af træerne, er det en god ide at komme forbi og se træerne. Kom forbi SITAS og lad dig inspirere. Vi rådgiver til trævalg og viser gerne frem.
   

Vi kan udarbejde et tilbud på plantning inkl. 3 års garanti. 

Ring og få en aftale på tlf. 44 65 05 65.

Læs mere om købsproces.

 

HUSK GUMMISTØVLER, -DER KAN VÆRE MUDRET!!

 

 

 

 


Julegave ide
Hvad med en lækker håndsaks, en skarp beskæresav eller en stangsaks til træets top? SITAS er importør af beskæringsredskaber fra det anerkendte japanske mærke ARS. Varerne kan købes hos nogle af vores forhandlere se liste, her på SITAS eller i vores webshop 

 


Et lille udsnit af vores træer og buske fra marken.
Birketræer
Plataner
Japansk kirsebær og meget mere 
Blodblommer
 

Et lille udsnit af vores stedsegrønne træer og buske.

Stedsegrønne træer er gode til afskærmning også om vinteren. Kan plantes i gruppe eller enkeltvis,- også fint at blande de forskellige nåletyper og grønne farver. Planterne er enten opstammet eller med grene til jorden. Opstammede træer kan plantes tæt på hæk. Lad os inspirere til placering og kombinationer,- kom forbi SITAS. 

 

Østrigsk Fyr
Thuja Brabant

 

 


Plantesundhedskontrol

 

Træerne i SITAS planteskole er generelt ikke sprøjtet. Vi sprøjter helst ikke fordi vi synes det er vigtigt at træerne ser ud som de vil gøre naturligt,- i samhørighed med insekter og anden vira. 

 

2 gange om året bliver alle SITAS træer kontrolleret af Plantedirektoratet, som gennemgår dem for sygdomme og skadedyr. Træer som er syge fældes og træer som er plaget, kommer i karantæne og behandles.

Plantesundhedskontrol fra NaturErhvervstyrelsen kommer uanmeldt 2-3 gange om året, for at gennemgå vores træer og buske, se de seneste rapporter: Efterår 2017, Sommer 2017

TILBAGE


 

 


 


Diverse artikler

Haveudstilling

SITAS havde en forrygende udstilling på Garden Living i Frederiksborg Slotshave. Vi fremviste store træer og demonstrerede beskæreredskaber.

 

Under Træer & buske findes fotos, beskrivelser og priser af vores udvalg af store træer, buske, hække m.m. Få inspiration der eller besøg os på Skovvej 56 i Ballerup. Her har vi alle vores træer og buske, som vi meget gerne vil vise frem.

Husk at træer arter sig forskelligt og har forskellige former og udtryk. Vi opfordrer derfor kunder til at være med i udvælgelsen.

Tag evt. tegninger og billeder med af Jeres have, så vi kan rådgive udfra dem. Ring gerne i forvejen så vi kan aftale et tidspunkt for rådgivning og udvælgelse.

I er også meget velkommen til, at gå en tur rundt i træplanteskolen på egen hånd. Husk praktisk fodtøj, da der kan være mudret.
Hvis I skal have hjælp til placering af de udvalgte træer eller ønsker I en overordnet plan for hele haven, er der mulighed for at få professionel rådgivning. 
Udskriv

Udskriv side

 

 
                                                          SITAS        CVR 50751015        Skovvej 56        2750 Ballerup        Tlf. 44 65 05 65          trees@sitas.dk