SITAS - Scandinavian Instant Trees A/S, siden 1966

 

 

 

Aktuel info


Sæsonen er i fuld gang. Det er NU der graves træer og buske op fra markerne. Når bladene falder af om efteråret (ca. 15 okt) og indtil bladene kommer på om foråret (ca. 1 maj) er planterne i en slags dvale. Derfor er det i hele den periode at træerne graves op og genplantes. 

Kom endelig forbi og se hvad vi kan tilbyde. Vi rådgiver til plantevalg mens vi sammen går en tur på markerne og fremviser de forskellige arter, sorter og størrelser. Hvis vi finder et træ eller busk som er egnet reserveres det og opgraves til den dag det passer kunden at afhente, få det leveret eller få det plantet. Alt det kan vi tale meget mere om ved besøget.

Vi glæder os til at se Jer. Vel mødt.   
Plantesundhedskontrol:

2-3 gange om året bliver alle SITAS træer kontrolleret af Ministeriet for Landbrug som gennemgår dem for for alvorlige skadegørere. Se de seneste rapport: juni 2022 + september 2022Kom forbi og se vores store udvalg af store stedsegrønne træer.

 


 

Fragt af træ fra SITAS til plantested, se flere tips, klik her 

                           

SITAS hjælper med pålæsningen. Ved aflæsning trilles træet af trailer. Træet fragtes videre på sækkevogn.


 

 

Besøg SITAS og udvælg dine træer og buske.

For bedre at kunne danne sig et indtryk af planterne, er det en god idé at komme forbi for at se dem. Besøg SITAS og lad dig inspirere. Planterne kan reserveres i 7 dage eller tages med hjem med det samme (depottræer

Åbningstider: 
Mandag-torsdag 08.30 - 16.30
Fredag 08.30 - 15.30
Lørdag 10.00 - 14.00 (3/12 sidste lørdag inden jul).

D. 10/12 er der rådgivning efter aftale fra kl. 13-16. Kontakt os for aftale.

Uden for åbningstid er du også velkommen til at gå en tur på egen hånd. I en trækasse som hænger på husgavlen ved p-plads, kan du evt. tage et SITAS katalog, et farvet bånd og en tusch. Hvis du finder et træ du ønsker at bestille, eller høre mere om, så bind et stykke af det farvede bånd omkring stammen og skriv dit navn på. Send efterfølgende en mail til trees@sitas.dk, eller ring til os, så vi kan svare dig. 

Træerne kan afhentes eller leveres. SITAS kan også tilbyde plantning eller plantning inkl. 3 års garanti. 

Læs mere om købsproces.


Husk gummistøvler,- der kan være mudret.

  

 Gave idé
Hvad med en lækker håndsaks, en skarp beskæresav eller en stangsaks til træets top? SITAS er importør af beskæringsredskaber fra det anerkendte japanske mærke ARS. Beskæringsredskaberne kan købes på SITAS' adresse af private købere. Professionelle kan købe ARS hos en af vores forhandlere se forhandlerlisten.

 

 


Et lille udsnit af vores træer og buske fra marken.
 

Et lille udsnit af vores stedsegrønne træer og buske.

Stedsegrønne træer er gode til afskærmning også om vinteren. Kan plantes i gruppe eller enkeltvis,- også fint at blande de forskellige nåletyper og grønne farver. Planterne er enten opstammet eller med grene til jorden. Opstammede træer kan plantes tæt på hæk. Lad os inspirere til placering og kombinationer,- kom forbi SITAS. 

 

Østrigsk Fyr
Atlasceder opstammet 3½-4 m. høje 
Thuja Brabant

 


Plantesundhedskontrol

Træerne i SITAS planteskole er generelt ikke sprøjtet. Vi sprøjter helst ikke, fordi vi synes det er vigtigt, at træerne ser ud som de vil gøre naturligt,- i samhørighed med insekter og anden vira. 

2-3 gange om året bliver alle SITAS træer kontrolleret af Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri som gennemgår dem for for alvorlige skadegørere. Se den seneste rapport: september 2021TILBAGE

 


Diverse artikler

Haveudstilling

SITAS havde en forrygende udstilling på Garden Living i Frederiksborg Slotshave. Vi fremviste store træer og demonstrerede beskæreredskaber.

Under Træer & buske findes fotos, beskrivelser og priser af vores udvalg af store træer, buske, hække m.m. Få inspiration der eller besøg os på Skovvej 56 i Ballerup. Her har vi alle vores træer og buske, som vi meget gerne vil vise frem.

Husk at træer arter sig forskelligt og har forskellige former og udtryk. Vi opfordrer derfor kunder til at være med i udvælgelsen.

Tag evt. tegninger og billeder med af Jeres have, så vi kan rådgive udfra dem. Ring gerne i forvejen så vi kan aftale et tidspunkt for rådgivning og udvælgelse.

I er også meget velkommen til, at gå en tur rundt i træplanteskolen på egen hånd. Husk praktisk fodtøj, da der kan være mudret.
Hvis I skal have hjælp til placering af de udvalgte træer eller ønsker I en overordnet plan for hele haven, er der mulighed for at få professionel rådgivning. 
Udskriv

Udskriv side

 

 
                                          SITAS      CVR 50751015      Skovvej 56     2750 Ballerup      Tlf. 44 65 05 65     trees@sitas.dk