Sitas - Scandinavian Instant Trees A/S > SITAS - Scandinavian Instant Trees A/S, siden 1966

 

Aktuel info

Bemærk nye åbningstider fra juni - sept., se åbningstider

Nu er plantesæsonen i fuld gang. Vi har gravet mange træer og buske op som er klar til ekspedition. De står oven på jorden (som store 'urtepotter') og kan sælges hele året. Træer fra marken kan reserveres og graves derefter op efter løvfald fra oktober.

Kom forbi SITAS og lad dig inspirere. Vi rådgiver til trævalg og viser gerne frem.
   

Vi kan udarbejde et tilbud på plantning inkl. 3 års garanti. 

Ring og få en aftale på tlf. 44 65 05 65.

Læs mere om købsproces.

 

 

 

Kirsebærlaurbær op til 200 cm i højden. Vi har dem
også som træer 3½-4 m højde,
se foto

 

 

 
 

 


Et lille udsnit af vores stedsegrønne træer og buske.

Stedsegrønne træer er gode til afskærmning også om vinteren. Kan plantes i gruppe eller enkeltvis,- også fint at blande de forskellige nåletyper og grønne farver. Planterne er enten opstammet eller med grene til jorden. Opstammede træer kan plantes tæt på hæk. Lad os inspirere til placering og kombinationer,- kom forbi SITAS. 

 

Østrigsk Fyr
Thuja Brabant

 

 


Plantesundhedskontrol

Plantesundhedskontrol fra NaturErhvervstyrelsen 2015 og 2016, se de seneste rapporter: Efterår 2016.pdf, Forår 2016.pdf, Efterår 2015.pdf.

 


SITAS har endnu engang givet København en gave

SITAS forærede igen sidste år træer til København. Træerne blev modtaget af kommunen d. 11 oktober 2016 og plantet af SITAS+15 glade børn fra en lokal børnehave. Det år faldt valget på 3 Robinietræer 4-5 m høje som nu står plantet på hjørnet af Tagensvej og Arresøgade på Nørrebro.

SITAS har valgt at give Hovedstaden træer for at gøre byen mere grøn og sund,- og i håbet om, at træerne vil skabe glæde for alle som lægger vejen forbi.

 

Tagensvej/Arresøgade. Plantning af 3 Robinia. 2016 

 

Det er syvende år i træk SITAS forærer byen træer.
I 2015 plantede vi en Avnbøg ved Asiatisk Plads. I 2014 plantede vi en Ungarsk Eg ved Ny Østergade og Christian IX's Gade. I 2013 plantede vi en Ungarsk Eg ved Glyptoteket. I 2012 plantede vi en Rød Hestekastanje ved HC Andersens statue på Rådhuspladsen. I 2011 plantede vi en Eg på Nytorv foran domhuset og 2010 plantede vi en Kejserlind i Valby. 
 Asiatisk Plads. Avnbøg. 2015.
Rådhuspladsen. Rød Hestekastanje. 2012.
Ny Østergade. Ungarsk Eg. 2014.
Nytorv. Ungarsk Eg. 2011.
Glyptoteket. Ungarsk Eg. 2013.
Ellebjergvej/Stubmøllevej. Lind. 2010.

Diverse artikler

Haveudstilling

SITAS havde en forrygende udstilling på Garden Living i Frederiksborg Slotshave. Vi fremviste store træer og demonstrerede beskæreredskaber.

 

Under Træer & buske findes fotos, beskrivelser og priser af vores udvalg af store træer, buske, hække m.m. Få inspiration der eller besøg os på Skovvej 56 i Ballerup. Her har vi alle vores træer og buske, som vi meget gerne vil vise frem.

Husk at træer arter sig forskelligt og har forskellige former og udtryk. Vi opfordrer derfor kunder til at være med i udvælgelsen.

Tag evt. tegninger og billeder med af Jeres have, så vi kan rådgive udfra dem. Ring gerne i forvejen så vi kan aftale et tidspunkt for rådgivning og udvælgelse.

I er også meget velkommen til, at gå en tur rundt i træplanteskolen på egen hånd. Husk praktisk fodtøj, da der kan være mudret.
Hvis I skal have hjælp til placering af de udvalgte træer eller ønsker I en overordnet plan for hele haven, er der mulighed for, at få professionel rådgivning. 
Udskriv

Udskriv side

 

 
                                                          SITAS        CVR 50751015        Skovvej 56        2750 Ballerup        Tlf. 44 65 05 65          trees@sitas.dk