SITAS TRÆPLANTESKOLE

 

Aktuel info 


Nu er sommeren på vej og vi er i fuld gang med at producere sommerplanter / depotdyrkede træer og buske. Før løvspring blev planterne gravet op fra vores marker og sat oven på jorden i vores 3 store depoter. Planternes rodklumper bliver omgivet af et ekstra lag vækstmuld og de vandes og gødes. Depotdyrkede træer og buske kan plantes hele sommeren. Kom forbi for at vælge mellem ca. 1.500 store  og unikke planter.

                     

De mange træer og buske som vi dyrker på vores marker, kan reserveres fra 1. september og graves op efter løvfald i slutningen af oktober.Vi rådgiver til plantevalg mens vi sammen går en tur og fremviser de forskellige arter, sorter og størrelser. Hvis vi finder et træ eller busk som er egnet reserveres det eller tages med hjem med det samme. SITAS hjælper med pålæsningen. Vi kan også tilbyde levering eller plantning. Alt det kan vi tale meget mere om ved besøget.

Vi glæder os til at se Jer. Vel mødt.   Husk vanding 

                 

 Plantesundhedskontrol:

2-3 gange om året bliver alle SITAS træer kontrolleret af Ministeriet for Landbrug som gennemgår dem for alvorlige skadegørere. Se de seneste rapport: juni 2023september 2022 + juni 2022 + 

Træerne i vores planteskole er generelt ikke sprøjtet. Vi sprøjter ikke, fordi vi synes det er vigtigt, at træerne ser ud som de vil gøre naturligt,- i samhørighed med insekter og anden vira. Kom forbi og se vores store udvalg af store stedsegrønne træer.

 


 

Fragt af træ fra SITAS til plantested, se flere tips, klik her 

                           

SITAS hjælper med pålæsningen. Ved aflæsning trilles træet af trailer. Træet fragtes videre på sækkevogn.


 

Besøg SITAS og udvælg dine træer og buske.

 

Besøg SITAS og udvælg dine træer og buske.

For bedre at kunne danne sig et indtryk af planterne, er det en god idé at komme forbi for at se dem. Besøg SITAS og lad dig inspirere. Planterne kan reserveres i 7 dage eller tages med hjem med det samme (depottræer

Åbningstider i sommermånederne
Mandag - torsdag kl. 8.30 - 16.00
Fredag kl. 8.30 - 15.30

I uge 29+30+31 er der begrænset rådgivning.

Uden for åbningstid er du også velkommen til at gå en tur på egen hånd. I en trækasse som hænger på husgavlen ved p-plads, kan du evt. tage et SITAS katalog, et farvet bånd og en tusch. Hvis du finder et træ du ønsker at bestille, eller høre mere om, så bind et stykke af det farvede bånd omkring stammen og skriv dit navn på. Send efterfølgende en mail til trees@sitas.dk, eller ring til os, så vi kan svare dig. 

Træerne kan afhentes eller leveres. SITAS kan også tilbyde plantning eller plantning inkl. 3 års garanti. 

Læs mere om købsproces.


Husk gummistøvler,- der kan være mudret.

 

 


 

Seneste artikler

 

 


 

 Gave idé
Hvad med en lækker håndsaks, en skarp beskæresav eller en stangsaks til træets top? SITAS er importør af beskæringsredskaber fra det anerkendte japanske mærke ARS. Beskæringsredskaberne kan købes på SITAS' adresse af private købere. Professionelle kan købe ARS hos en af vores forhandlere se forhandlerlisten.

 

 


Et lille udsnit af vores træer og buske fra marken.
 

Et lille udsnit af vores stedsegrønne træer og buske.

Stedsegrønne træer er gode til afskærmning også om vinteren. Kan plantes i gruppe eller enkeltvis,- også fint at blande de forskellige nåletyper og grønne farver. Planterne er enten opstammet eller med grene til jorden. Opstammede træer kan plantes tæt på hæk. Lad os inspirere til placering og kombinationer,- kom forbi SITAS. 

 

Østrigsk Fyr
Atlasceder opstammet 3½-4 m. høje 
Thuja Brabant

 


 
                                          SITAS ApS      CVR 50751015      Skovvej 56     2750 Ballerup      Tlf. 44 65 05 65     trees@sitas.dk