SITAS - Scandinavian Instant Trees A/S, siden 1966

 

 

 

Aktuel info

 

 

 

Nu er plantesæsonen i fuld gang og vi bliver ved hele sommeren.

Besøg SITAS og udvælg dine træer.
For bedre at kunne danne sig et indtryk af træerne, er det en god idé at komme forbi for at se dem. Besøg SITAS og lad dig inspirere. Vi rådgiver til trævalg og viser gerne frem. 

Træerne kan afhentes eller leveres. SITAS kan også tilbyde plantning inkl. 3 års garanti. 

Læs mere om købsproces.

 

Åbningstider 8/6 - 9/9 2019 Klokken:
Mandag-torsdag 08.30-16.00
Fredag 08.30-15.30
       

I juli kan der være underbemandet pga. ferie. 
                                       
Uden for åbningstid er du velkommen til at gå en tur i planteskolen på egen hånd. I en trækasse som hænger på husgavlen ved p-plads, kan du evt. tage et SITAS katalog, et farvet bånd og en tusch. Hvis du finder et træ du ønsker at bestille, eller høre mere om, så bind et stykke af det farvede bånd omkring stammen og skriv dit navn på. Send efterfølgende en mail til trees@sitas.dk, eller ring til os, så vi kan svare dig.

 

 

 


Liebhaver maj, 2018.jpg

 

SITAS – er netop blevet tildelt den højeste kreditværdighed AAA, af Bisnode Danmark 2018.

Det er kun ca. 2,5% af alle danske virksomheder, som har denne højeste kreditværdighed. 

SITAS er således en af Danmarks mest veldrevne
virksomheder, som drives ud fra en solid og stabil
økonomisk platform. 

 Gave idé
Hvad med en lækker håndsaks, en skarp beskæresav eller en stangsaks til træets top? SITAS er importør af beskæringsredskaber fra det anerkendte japanske mærke ARS. Beskæringsredskaberne kan købes på SITAS' adresse af private købere. Professionelle kan købe ARS hos en af vores forhandlere se forhandlerlisten.

 

 


Et lille udsnit af vores træer og buske fra marken.
Birketræer
Kugleplataner
Japansk kirsebær og meget mere 
Blodblommer
 

Et lille udsnit af vores stedsegrønne træer og buske.

Stedsegrønne træer er gode til afskærmning også om vinteren. Kan plantes i gruppe eller enkeltvis,- også fint at blande de forskellige nåletyper og grønne farver. Planterne er enten opstammet eller med grene til jorden. Opstammede træer kan plantes tæt på hæk. Lad os inspirere til placering og kombinationer,- kom forbi SITAS. 

 

Østrigsk Fyr
Atlasceder opstammet 3½-4 m. høje 
Thuja Brabant

 


Plantesundhedskontrol

Træerne i SITAS planteskole er generelt ikke sprøjtet. Vi sprøjter helst ikke, fordi vi synes det er vigtigt, at træerne ser ud som de vil gøre naturligt,- i samhørighed med insekter og anden vira. 

To gange om året bliver alle SITAS træer kontrolleret af Plantedirektoratet, som gennemgår dem for sygdomme og skadedyr. Træer som er syge fældes og træer som er plaget, kommer i karantæne og behandles.

Plantesundhedskontrol fra NaturErhvervstyrelsen kommer uanmeldt 2-3 gange om året, for at gennemgå vores træer og buske. Se de seneste rapporter: Efterår 2017, Sommer 2017

TILBAGE

 


Diverse artikler

Haveudstilling

SITAS havde en forrygende udstilling på Garden Living i Frederiksborg Slotshave. Vi fremviste store træer og demonstrerede beskæreredskaber.

Under Træer & buske findes fotos, beskrivelser og priser af vores udvalg af store træer, buske, hække m.m. Få inspiration der eller besøg os på Skovvej 56 i Ballerup. Her har vi alle vores træer og buske, som vi meget gerne vil vise frem.

Husk at træer arter sig forskelligt og har forskellige former og udtryk. Vi opfordrer derfor kunder til at være med i udvælgelsen.

Tag evt. tegninger og billeder med af Jeres have, så vi kan rådgive udfra dem. Ring gerne i forvejen så vi kan aftale et tidspunkt for rådgivning og udvælgelse.

I er også meget velkommen til, at gå en tur rundt i træplanteskolen på egen hånd. Husk praktisk fodtøj, da der kan være mudret.
Hvis I skal have hjælp til placering af de udvalgte træer eller ønsker I en overordnet plan for hele haven, er der mulighed for at få professionel rådgivning. 
Udskriv

Udskriv side

 

 
                                          SITAS      CVR 50751015      Skovvej 56     2750 Ballerup      Tlf. 44 65 05 65     trees@sitas.dk