SITAS TRÆPLANTESKOLE

Rådgivning til trævalg

Besøg SITAS og få gratis rådgivning.

Få rådgivning til det rette trævalg. Tag evt. fotos og tegninger med af haven, så vi kan rådgive ud fra dem.  Det er relevant at vide hvad ønsket er med træet,- om det skal være til pryd eller afskærmning. Vi kommer med forslag til trævalg og beskriver de forskellige egenskaber træerne har,  såsom kronetæthed, væksthastighed, totalhøjde, blomstring, høstfarve m.v. 
Hvis der ønskes flere træer kommer vi med kombinations- og placeringsforslag, som vi evt. kan tegne på print af medbragte fotos.

Når vi er begyndt at få en idé om hvilke træer der er velegnet, går vi en tur ud i planteskolen. Her står 15.000 unikke træer med forskellige udtryk. Ud fra den foregående rådgivning viser vi de anbefalede træarter frem. Afsæt gerne en halv til en hel time og husk evt. gummistøvler, da der kan være mudret.

Kunden har nu mulighed for selv at udpege det perfekte træ, som vi da vil reservere til senere opgravning. (Hvis træet udvælges fra vores depotplads, kan træet afhentes med det samme... læs mere om depottræer.) 

Vi anbefaler at kunden tager fotos af det reserverede træ, så man ved selvsyn hjemme i haven kan se om det passer ind. Reservationen er gældende i en uge, hvis ikke andet aftales.  

Hvis kunden ønsker at købe træet, aftales herefter en afhentnings, leverings- eller plantningsdato.  

Ved afhentning anbefaler vi kunder at følge: Transport af træer samt plantetips

Hvis SITAS skal plante træet undersøger vi vækstforholdene og vurderer tilkørselsmulighederne. Ud fra disse betragtninger udarbejdes et tilbud, hvor vi giver 3 års garanti...læs mere 

Rådgivning hjemme i haven.

Er der stadig tvivl om, hvilke træer der er velegnet, hvor mange og hvordan de skal placeres, er det muligt at få rådgivning hjemme i haven.

Ved besøget i haven rådgiver vi om det rette trævalg, ved bl.a. at se på vækstforholdene og den øvrige beplantning. Efterfølgende udarbejder vi en skitse hvis det ønskes.

Vi kan også tilbyde en havevandring, hvor vi kan udpege de træer som er bevaringsværdige, hvilke træer der skal fældes og hvor der skal plantes nyt.

Rådgivning i haven kan vi tilbyde på Sjælland.

Ring for pris.

 

 
                                          SITAS ApS      CVR 50751015      Skovvej 56     2750 Ballerup      Tlf. 44 65 05 65     trees@sitas.dk